Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Marija Serifovic

"TO ME KAO MAJKU NE RADUJE": Marija o današnjim vrednostima

Izvor: Nportal

16.09.2024.

14:55

PEVAČICA Marija Šerifović je došla na snimanje nove sezone "Zvezde Granda"

Poznato je da je žiri u muzičkom takmičenju interesantan po različitom komentarisanju takmičara, a Marija je otkrila da li su joj nedostajale kolege iz žirija: 

- Možda su mi Zvezde Granda i nedostajale, radujem se nekom novom druženju - rekla je Marija, pa izrazila svoje nezadovoljstvo, stanjem na muzičkoj sceni.

- Postoje sistemske greške, koje bi trebalo da se iskoriste, nekim ljudima bi trebalo trajno da se zabrani da se bave ovim poslom, a vi da ih emitujete i da nam ih plasirate, da naša deca to uče i upijaju, to je mnogo ozbiljnija tema. Balkanska muzika nikada nije bila više u s**nju.

Pevačica je iskreno rekla šta misli o vrednostima koje se neguju u našoj državi:

- Mi nemamo sistem vrednosti. Potpuno je pogrešan, mene kao majku to uopšte ne raduje, pošto ono što nam deca, uče, slušaju, gledaju, čime ih uče, doslovno jedan horor film. 

Marija se osvrnula i na mlađe kolege koje rade mnogo, pa otkrila da li ona ima potrebu da radi toliko: 

- Neka rade 90 dana tokom leta, meni je to potpuno jasno, mladi su treba da se kupe stanovi, plaćaju pelene. Postoje oni za koje mi nije jasno zašto sebi to rade. Ja sam zdrava i prava, imam 39 godina, neću da pevam više od 30 puta godišnje, jer mi nije potrebno.

(Blic)

#Marija Šerifović #pevačica Marija Šerifović #Zvezde Granda #nova sezona Zvezde Granda