Izvor:Foto: ATA images/R. Perišić

POSLE SKANDALA I HAPŠENJA: "Uslikani smo zajedno! I šta sad?"

Izvor: Nportal

01.10.2024.

12:45

JELENA Karleuša se odmah oglasila pošto se na društvenim mrežama pojavila njihova zajednička fotografija i priče da je i ona bila na ozloglašenim žurkama Pi Didija.

Veliki skandal potresa Sjedinjene Američke Države, a u njega su umešani i estradni i politički "krem" društva. Reper Šon Kombs, javnosti poznatiji kao Pi Didi, ranije i kao Paf Dedi, nedavno je uhapšen zbog reketiranja, trgovine ljudima i drugih kriminalnih dela i nalazi se u pritvoru u Bruklinu u NJujorku. Kratko nakon što su ga uhapsili stavili su ga pod nadzor zbog mogućnosti samoubistva, a sad navodno više nije pod nadzorom, prenosi People.

Jelena Karleuša se odmah oglasila pošto se na društvenim mrežama pojavila njihova zajednička fotografija i priče da je i ona bila na tim njegovim žurkama.

BloombergAdria.com

- Povodom eksplozivnih i netačnih naslova u raznim neprijateljskim medijima kao i zbog budalaština po društvenim mrežama, primorana sam da reagujem. Ova slika je nastala veoma davno u kući Pi Didija i ono što se na slici ne vidi jeste da smo u društvu drugih najvećih američkih zvezda muzike i filma. Jedan od najvećih nas fotografiše. Nebitno ko. Svakako nisam sama, prisutan je i moj tadašnji partner i nije se dešavalo ništa neprimereno. Pi Didi se uvek ponašao normalno i kulturno - započela je JK i nastavila:

- U životu sam oduvek imala i imam bliske kontakte sa za javnost velikim svetskim zvezdama, ali o njihovim imenima nikada nisam i nikada neću pričati niti obaveštavati planetu sem kada oni to sami ne obelodane, kao Kanje i drugi - naglašava Karleuša i dodaje:

BloombergAdria.com

- Prezirem sindrom linča i napada mase na javne ličnosti koja mnogima presuđuje pre suda, a na koje se mnogi kače zarad slave i govore neistine zarad sticanja materijalne dobiti. Svi se sećamo godina kada su po sudu mrcvarili Majkl DŽeksona, a na kraju se ništa od toga nije dokazalo sem da mediji od svakog mogu da naprave anđela, ali i crnog đavola - napisala je Karleuša, uz zajedničku fotografiju sa reperom.