Izvor:Foto: ATA images/A. Ahel

"Iseckaću ga, baciti u kese,ni forenzika ga neće prepoznati"

Izvor: Nportal

01.10.2024.

15:23

PEVAČICA Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale uzdrmali su javnost svojim turbelentnim odnosom.

Ana Nikolić u poslednjih nekoliko godina se često nalazi u žiži medijske pažnje zbog njenog ljubavnog života i izjava koje se vrlo brzo prošire. 

Javnost se šokirala Aninim poslednjim uključenjem za vikend u emisiju "Premijera vikend specijal", u kojoj je otvoreno pričala o njenom emotivnom životu sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom. Otkrila je razlog zbog koga često raskidaju i mire se.

Ana se dotakla svog solističkog koncerta u Beogradu: 

- Arenu smo preskočili, sada neka bude Ušće, neka gori Ušće. Ceca je zakazala, tamo je samo njoj i meni mesto i nikom više - rekla je Ana, pa se opet prebacila na dečka Raleta i izrekla teške reči.

- Biće koncert ako ne ubijem Raleta, više nema ostavim, nisam žena za zaj*banciju. Neka se dogovara sa sobom. Ima da ga iseckam i spakujem u kesice, ni forenzika ga neće prepoznati, ili neka mi napravi koncert. Arena je trebalo pre Tare da bude, ona se desila, i dalje sam na porodiljskom. Mene Ušće jedino inspiriše - govorila je pevačica.

Kako izvor "Kurira" tvrdi. posle nekoliko dana zatražila je od   Raleta da joj done se njene stvai koje su bile kod njega u stanu.  Posle toga je usledila osveta, pobacala je sve njegove stvari i zvala ga da dođe posle toga da pokupi stvari sa ulice.

Kompozotor je bio u šoku. Rale je uskoro došao na Voždovac, a nakon što je sakupio svu svoju garderobu s pločnika ispred zgrade, molio ju je da ga pusti u stan kako bi razgovarali. On ju je ubeđivao nekoliko minuta, a kad je shvatio da neće uspeti da je ubedi, otišao je.