Izvor:Foto: ATA images/A. Ahel

"DA SE GUBIŠ IZ MOG ŽIVOTA": Snežana se posvađala sa Vanjom

Izvor: Nportal

07.10.2024.

09:50

PRAVA drama između para je nastala na aerodromu.

Pevačica Snežana Đurišić je juče viđena na aerodromu "Nikola Tesla" vidno nervozna, nakon što ju je njen saputnik, cenjeni ginekolog Vanja Milošević ostavio ispred lifta i jurio ispred nje. Nije marila za prisustvo medija. 

Snežana je bila sa još jednom osobom. Svađa je eskalirala jer je njen partner sve vreme išao ispred nje, a ne ruku pod ruku sa njom, te je ona išla odvojeno sa mladićem koji je bio sa njima. Vanja je ušao u lift dok je Snežana čekala sledeći.

Pevačica je ponavljala da je sačeka, a Vanja nije mario. To ju je još više iznerviralo. 

Išla je za njim, dok je on koračao ka automobilu i ponavljala mu je "stvarno je strašno", dok je pokazivala rukom prema njemu, a kada se približila kolima dala je kofer prijatelju i rekla:

BloombergAdria.com

 

- Pa, eto, šta je bilo. Sa mnom neće moći. Sve ti j****, hoću da se pokupiš i gubiš iz mog života, da nestaneš. To nevaspitanje... - rekla je navodno Snežana, dok joj je momak koji je bio pored nje rekao da spusti loptu zbog medija, a ona je nervozno rekla:

- Šta nemoj pred njima, pa oni su videli da ja izlazim iz drugog lifta. Videćeš da će sve da se vidi - rekla je Snežana, nakon čega je ušla u automobil, a njihova rasprava i dalje je trajala te su se uputili ka porodičnom domu.

(Alo)