Izvor:Foto: Profimedia, Shutterstock

GLUMICA ĆELAVA: Ema se ošišala DO GLAVE (VIDEO)

Izvor: Nportal

08.10.2024.

16:26

SAMO dan pre nego što je fotografisana prisustvovala je filmskom festivalu u NJujorku, a na snimku objavljenom na Iksu moglo se videti kako podešava periku.

Tokom vikenda, Ema Stoun je primećena u NJujorku na snimanju novog filma Jorgosa Lantimosa, "Bugonia", a fanovi sumnjaju da je za ovu ulogu obrijala glavu.

Ema Stoun je fotografisana kako nosi kapu koja joj savršeno prianja uz glavu, što je navelo mnoge da pomisle da se glumica rešila svoje prepoznatljive riđe kose zarad novog filma.

BloombergAdria.com

Ali to nije sve...

Samo dan pre nego što je fotografisana prisustvovala je filmskom festivalu u NJujorku, a na snimku objavljenom na Iksu moglo se videti kako podešava periku. U kratkom video-snimku oskarovka petlja po, navodno, perici kako bi je vratila na mesto nakon što je zagrlila suprugu Kirana Kalkina, DŽez Čarton.

O novom filmu se ne zna mnogo

Iako nema mnogo detalja o "Bugonia" još uvek, IndieWire je pisao da je deo filma snimljen tokom leta i da "prati nezrelog čoveka koji veruje da je farmaceutski direktor zapravo vanzemaljac i odlučuje da ga kidnapuje kako bi zaustavio nadolazeću invaziju."

Ovo je četvrti put da Stoun i Jorgos Lantimos rade zajedno, nakon filmova "The Favourite", "Poor Things", i "Kinds of Kindness".

BloombergAdria.com

 

- Imamo sjajan odnos. Mi jednostavno volimo da radimo zajedno - rekao je Lantimos o ponovnoj saradnji sa Stoun tokom Filmskog festivala u Kanu.

(Blic)