Izvor:Foto: ATA images

SLAVLJE U SEKINOM DOMU: Pevačica napravila spektakl

Izvor: Nportal

14.10.2024.

12:59

PEVAČICA Seka Aleksić ima posebno slavlje u svom domu.

Estradna umetnica i njen suprug Veljko Piljkić potrudili su se da u kući u Staroj Pazovi organizuju proslavu rođendana za njihovog sina Jakova. 

Pevačica se opredelila za spektakularnu proslavu sa Jutjub tematikom. Mali Jakov uživao je u tri prelepe rođendanske torte, slasnim mafinima i ogromnim balonima.

BloombergAdria.com

 

Mališani su imali i luna park u kome su se zabavljali. Pevačica se zajedno igrala sa decom u zamku. Klinci su bili oduševljeni zabavom u dvorištu. 

BloombergAdria.com

Seka je otkrila da bi Jakov mogao postati Jutjub zvezda. na Instagram profilu nije krila koliko joj znači ovaj dan i koliko je srrećna i ponosna na svog sina: 

- To je najveća radost. Mi smo već zaboravili rođendane, ni ne radujemo se više, samo čekamo poklone. Jakov je poželeo lanac oko vrata. On smatra da je reper i to ne treba da mu se uskrati. Morala sam da mu kupim neki muški, da ne bi nosio moje ogrlice. Hteo je u školu da stavi lanac preko duksa pa sam mu rekla da to nije lepo. Smešni su obojica. Sve mi vuče na to da će biti Jutjub zvezda. Hoda sam po kući i snima se. Tek je sada svestan da sam pevačica. Podržaću ga u tome, samo usmeriti da bude dozirano i kulturno - rekla je Seka za domaće medije.

BloombergAdria.com