Izvor:Foto: ATA images/Antonio Ahel, Igor Marinković

VRTOGLAVE CIFRE: Ovo su honorari pevača za doček Nove godine

Izvor: Nportal

15.10.2024.

08:08

PEVAČI su već počeli da zakazuju nastupe za novogodišnje veče.

Očekivano, najveći broj estradnih zvezda nastupiće u srpskoj prestonici i omogućiti da Beograd za doček još jednom potvrdi svoj status evropske prestonice noćnog života i najboljeg provoda.

Za doček 2025. godine najveće zvezde ugovorile su astronomske zarade za nastupe u Beogradu, a prednjače Lepa Brena, koja će iz novogodišnje noći izaći bogatija za 110.000 evra, i Aca Lukas, koji će uzeti 100.000 evra. Isti iznos dobiće i Saša Matić. Breni će u najluđoj noći društvo na bini praviti Aco Pejović, i to za 80.000 evra.

BloombergAdria.com

 

Ni Lukas neće biti sam, pa će s njim na istom mestu pevati mlađe kolege Uroš Živković i Aleksandra Mladenović, ali za daleko manje honorare - 20.000 i 15.000 evra.

Dobra zabava zagarantovana je i u luksuznim beogradskim hotelima. Najviše će profitirati Tea Tairović, koja će u prvi dan 2025. godine ući sa 50.000 evra više na bankovnom računu, a Sloba Radanović sa 40.000 evra. Pop zvezda Nataša Bekvalac i ove godine ima standardno dobru cenu, pa će od novogodišnjeg nastupa inkasirati 45.000 evra. Dobar honorar imaće i legenda folk muzike Miroslav Ilić, koji će pevati za 40.000 evra.

BloombergAdria.com

 

Malo manje novca od Nataše zaradiće Radiša Trajković Đani - 40.000 evra i Jana Todorović - 30.000 evra. Na poznatom beogradskom splavu goste će zabavljati Darko Lazić i Rada Manojlović, koji će pevati za honorare od 35.000 evra.

Više izvora bliskih estradi potvrdilo je ovu informaciju, a ono što svi kažu jeste da je potražnja ogromna.

BloombergAdria.com

 

Menadžer Goran Lečić Leka ispričao je kako je to u slučaju pevača s kojima on sarađuje.

- Kod mene u produkciji su maltene svi pevači već angažovani. Cene su u našem slučaju ostale kao što su bile i prošle godine. Beograd je i dalje lider što se tiče pevača u smislu tržišta i rada. Naravno, i po Srbiji i Crnoj Gori - rekao je Lečić za Kurir.

(Kurir)

BONUS VIDEO: