Izvor:Foto: Shutterstock

MLADOŽENJA UBIJEN NA SVADBI: Sve se odigralo pred mladom FOTO

Izvor: Nportal

18.10.2024.

11:23

MLADOŽENJA iz Severne Karoline brutalno je ubijen pred svojom nevestom prošlog vikenda, u stravičnom incidentu koji se dogodio ispred sale za venčanje.

Naime, 37-godišnjeg Tajreka Bartona ubio je drugi muškarac jer mu je navodno ranije u saobraćaju oduzeo prednost.

Policija je saopštila da je prošle subote oko 20:49 primila dojavu o pucnjavi u Barber Park Events Centru. Kada su stigli na lice mesta, zatekli su Tajreka kako leži sa višestrukim ranama od vatrenog oružja. Uprkos naporima lekara, 37-godišnjak je tamo i preminuo. 

Myfox8 prenosi da je sve počelo nakon što je Tajrek nakratko otišao sa svog venčanja, a kada se vratio, pratio ga je čovek koji je tražio osobu koja ga je isekla u saobraćaju. Sestra je rekla da se Tajrek izvinio što mu je oduzeo prednost, ali to nije bilo dovoljno za čoveka koji je pucao u njega i ubio ga pred njegovom ženom. 

- Moj brat tog čoveka uopšte nije poznavao, nikada se nisu sreli. Nije ga ni pitao kako se zove, nikada se nisu ni rukovali. Bio je to potpuni stranac i hladnokrvno ga je ubio. To je trebalo da bude jedan od najsrećnijih trenutaka u njegovom životu i da se pretvori u tragediju - objasnila je sestra Britani. 

Napadač je pobegao nakon ubistva, a policija trenutno traga za njim, iako za sada nema informacije ko bi mogao biti osumnjičeni. Zbog cele situacije, porodica takođe moli sve građane da se jave ako imaju informacije o napadaču, prenosi Večernji list.

Tajrik je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.