Извор:Фото: М. Мелка

СТЈУАРДЕСА ШОКИРАЛА: Шта се дешава када неко током лета умре

Извор: Нпортал

20.03.2022.

14:46

СМРТ у авиону вероватно није толико неуобичајена како се чини на први поглед, али јесте ли се икад запитали шта се догађа кад неко умре током лета? Сада је на то питање дала одговор једна стјуардеса.

Стјуардеса се телефонски јавила у подкаст "Other People's Lives" те открила неке од ствари које се догађају када неко умре на 10 хиљада метара висине.

- Оно што ме увек излуди је то што морамо да их вратимо на њихово место. И, морамо мало да нагнемо седало и ставимо ћебе до врата јер не можемо да им покријемо лице. Дакле, ако је лет пун, а особа до вас има срчани удар и не можемо никога да преместимо, имате мртву особу крај вас док не слетимо - рекла је анонимна стјуардеса.

♬ оригинал соунд - Отхер Пеопле’с Ливес

Један од водитеља је упитао: - А ти само мораш да учиниш да изгледа као да спавају?

- Ако неко упита да ли је особа до њега мртва, морате рећи: "Изгледа да је тако" - одговорила је.

- То је застрашујуће, мислим, то је сада откључало мој нови страх јер обично је то баш као, знате, турбуленција и сличне ствари. Ово ми отвара нову ствар - рекао је шокирани водитељ.

Иако се такве ствари догађају, заправо је врло мало вероватно да ће се то догодити на лету на којем се налазите, а онда још мање вероватно да ћете ви бити особа која седи поред мртве особе остатак лета.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".