Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Prostorni Aktivista

СНИМАК 1999: Српске звезде играју на Тргу усред бомбардовања

Извор: Нпортал

24.03.2022.

13:42

ОВЕ године, тачније 24. марта навршило се тачно 23 године од бомбардовања тадашње Савезне Републике Југославије од стране Нато пакта.

Против бомбардовања, у знак протеста и солидарности, тада су, 1999. године, на Тргу републике у Београду, били организовани заједнички концерти великих певачких звезда, а свако од њих носио је посебно обележје, тако звани “таргет” којим су симболично били живе мете агресору.

BloombergAdria.com

Светлана Цеца Ражнатовић, Лепа Брена, Цеца Славковић, Драган Којић Кеба, само су неки од наших великих звезда који су певали на Тргу и тиме још једном показали храброст али и лојалност држави и народу као и патриотизам.

BloombergAdria.com

Наравно, на овај наступ Цеца је дошла у пратњи свог супруга Жељка Ражнатовића Аркана, а ми смо пронашли снимак на коме су њих двоје.

BloombergAdria.com

- Није битно која је сила испред нас, са каквим намерама. Најбитније је шта ми бранимо, које су светиње у питању, а јасно је свима да је то Космет, јер је то српска земља, срце Србије и сви ћемо га бранти - рекла је Цеца, а затим је уследио кадар на коме се она и покојни Аркан држе за руке и играју заједно.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".