Извор:Фото: Твитер принтскрин/Vertigo_Warrior

ОВО ЈЕ НАЈСТАРИЈА ЗАГОНЕТКА: Нико не може да је реши

Извор: Нпортал

03.05.2022.

17:08

ОВО се сматра најстаријом оптичком илузијом, а људи ни дан данас не успевају да је одгонетну...

Најстарија оптичка илузија на свету и даље нагони људе да се чешу по глави и после 900 година. А психолози кажу да оно што прво видите на слици, открива много о вама.

Илузија која не престаје да интригира људе је заправо скулптура уклесана у камену а налази се у храму Аираватесвара у Индији. Верује се да је стара преко 900 година.  Осим што је изванредно уметничко дело из династије Чола, то је такође фасцинантна оптичка илузија - и једна од најранијих које су познате свету.

Погледајте анимацију која најбоље објашњава овај опис...

Оно што је занимљиво код ове илузије јесте што не можете да видите две животиње истовремено, а управо је то оно што су вајари који су је направили и хтели. Јер, управо она коју сте уочили, отркива најважније карактеристике ваше личности...

Дакле, која ваша најважнија особина је разоткривена?

БИК

Ако прво видите бика, то очигледно значи да сте тврдоглави и бескомпромисни, Знате како да останете јаки и позитивни у тренуцима када то већини делује немогуће. Упоррни сте да "истерате своје" и одбијате да се мењате, понекад и на своју штету.

СЛОН

Ако прво видите слона, то значи да сте лојални и да поштујете своје пријатеље и породицу. Промишљени сте и пажљиви и према људима се односите са љубазношц́у и поштовањем. Вама се други често поверавају јер знају да никада нећете одати њихове тајне.

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".