Извор:Фото: Профимедиа

НАСТАВАК ДРАМЕ: Кејт Мос сведочила на суђењу Џонија и Амбер

Извор: Нпортал

25.05.2022.

17:23

СВИ помно пратимо суђење Џонија Депа и Амбер Херд, а последњи сведок је привукао посебну пажњу.

Недавно се писало да ће одбрана Џонија Депа позвати Кејт Мос да сведочи на суђењу деценије.

BloombergAdria.com

 

Неки су тумачили да је то лош потез Амбер Херд јер Кејт Мос никада није говорила ружно о Депу, те би тако и сад сведочила у његову корист.

Чувени супермодел се данас укључила преко видео везе у судницу и испричала своје искуство са глумцем, а дотакла се и чувеног сукоба у ком се прича да је гурнута низ степенице.

BloombergAdria.com

 

- Излазили смо из собе и Џони је изашао из собе пре мене. Падала је киша, и док сам излазила из собе оклизнула сам се низ степенице. Повредила сам леђа. Вриштала сам јер нисам знала шта се догодило и јер ме је болело. Одвео ме је у моју собу и позвао медицинску помоћ - рекла је Кејт.

На питање да ли је икада Деп гурнуо или урадио нешто слично, Мосова је рекла да се тако нешто никада није догодило.

BloombergAdria.com

 

Кејт Мос је још додала и да никада није учествовала на било каквом суђењу ни у каквом својству, а када јој је постављено питање зашто је то одлучила сада да уради, адвокати су уложили приговор.

Подсетимо, након што је окончао везу с Виноном Рајдер, Џони Деп је 1994. године упознао манекенку Кејт Мос у Њујорку. Глумац је у то време имао 31 годину, а она 20, а до сусрета је дошло у једном кафићу, док су били у друштву колумнисте Џорџа Вејна. Кејт је касније признала да је од првог тренутка знала да ће бити заједно.

BloombergAdria.com

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".