Извор:Фото: Профимедиа

ПРИРОДНА ЛЕПОТИЦА: Ћерка Монике Белучи украла шоу у Паризу

Извор: Нпортал

29.09.2021.

18:44

ЋЕРКА Монике Белучи и Венсана Касела постала је права лепотица, која дискретно и са стилом истиче своје атрибуте.

Дева Касел девојка је која плени стасом, харизмом и природном лепотом коју је засигурно наследила од своје мајке, несумњиво и званично најлепше жене света, Монике Белучи. Она је синоћ "украла" шоу на Диоровој ревији на Недељи моде у Паризу, а нико није могао да склони поглед са њеног тако једноставног, а тако очаравајућег изгледа којим је пленила у граду светлости.

BloombergAdria.com

Да "ивер не пада далеко од кладе" видимо на примеру ћерке некадашњег глумачког пара - Монике Белучи и Вансена Касела који су током свог заједничког живота добили две ћерке - старију Деву која успешно хода стазама успеха и славе у манекенском свету, и млађу Леони која сада има 13 година.

Дева, која је сада заштитино лице чувеног бренда "Долче и Габана", као својевремено њена мајка, красила је насловнице француског магазина "Ел", а на насловној страни италијанског "Вога" фотографисала се заједно са својом мајком Моником.

BloombergAdria.com

На ревији се појавила у широким тегет панталонама и корсету исте боје, а блејзер у тону са комбинацијом носила је у руци. Једноставно, стилски уравнотежено, а веома ефектно и елегантно. Дуга црна коса и минимална шминка само су појачали глам утисак.

BloombergAdria.com

Иако су јој раније често оспоравали лепоту говорећи да исту ипак није наследила од мајке, изгледа да генетика најбоље чува за крај, те је она са годинама све лепша и лепша.