Извор:Фото: АТА имагес/Фото: Н. Скендерија/Анђела Стевановић/принтскрин јутјуб/ TOP SPEED TV

ОВО СУ ЦЕЦИНЕ ЉУБАВИ Од жестоких момака до угоститеља (ФОТО)

Извор: Нпортал

05.07.2022.

09:19

СЛАМАЛА је срца.

Фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић ретко говори о свом љубавном животу. О њеним љубавима пре Жељка Ражнатовића Аркана не зна се много, али се зато о фаталној и великој љубави са чувеним Арканом и даље прича. Након његове смрти, Цеца се повукла из медија и о њеном љубавном животу могли смо само да нагађамо. Међутим, временом су и поред покушаја да их сакрије, испливале нове везе познате певачице.

Ово је фатална осморка која је успела да освоји Цецино срце.

BloombergAdria.com

2.Дејан Марјановић Шабан 

Са Шабаном почиње њена склоност ка жестоким момцима. Док су били заједно често су били гости београдског клуба "Бојан Ступица", а Марјановић је у то време важио за некрунисаног краља Звездаре. Изрешетан је 1994. године у Булевару револуције.

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

 

7. Владимир Цветковић 

Новосадски манекен је био први дечко за кога је признала да се забављају и са ким се појављивала у јавности након убиства Аркана. Ипак, ова романса није дуго трајала јер су Влада и Цеца раскинули након само шест месеци везе.

BloombergAdria.com

 

8.  Богдан Срејовић 

Угоститељ Богдан Срејовић и певачица били су заједно годину дана. Ова веза је почела мало пре него што је вест стигла у медије, али због учесталих заједничких појављивања са пријатељима по граду и те како је постала запажена и брзо постала сазнање представника седме силе. Раскид није био буран, нити је по среди трећа особа, већ су обе стране схватиле да су емоције избледеле.

BloombergAdria.com

 

Још слика Цеце и њених момака мжете видети и на следећој објави:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".