Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/ jagodenamagli

ТЕО ЈЕ ПОНОСАН: Јелисавета у бикинију запалила мреже (ФОТО)

Извор: Нпортал

16.07.2022.

19:38

ПОЗНАТО је да важи за једну од најатрактивнијих жена са наших простора.

Овај пут Јелисавета Орашанин је објавила фотографију на свом Инстаграм налогу са одмора. На слици се види како ужива са пријатељицама, а оно што никоме није промакло јесте глумичино извајано тело у бикинију.

Јелисавета је тренутно на одмору са својим супругом Милошем Теодосићем, а пар ужива са својим пријатељима, али овога пута без деце.

Откако су дошли на свет син и ћерка Јелисавете Орашанин потпуно су окупирали животе глумице и њеног супруга, славног кошаркаша Милоша Теодосића. Петра и Богдан приоритет су брачном пару, који због мезимаца често запоставља сопствене жеље. Једна од ствари којима, наводно, они не успевају у потпуности да се посвете откако су постали родитељи, и у томе нису јединствени, јесте њихов однос. Сада су, међутим, одлучили то да промене.

Драмска уметница и спортиста пре извесног времена донели су одлуку да по први пут децу оставе на чување родитељима и дадиљи и отпутују на романтичну дестинацију сами. Поменуте планове они су недавно и остварили, а друштво на летовању праве им и пријатељи, такође брачни парови.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".