Извор:Фото: Профимедиа

ПРИЗНАЛА: Где је била бивша док се Бен венчавао са Џеј Ло?

Извор: Нпортал

20.07.2022.

13:24

ДЕЦА Бена Афлека и Џенифер Гарнер присуствовала су очевом венчању са Џеј Ло, а сви се питају да ли је и њихова мама била међу званицама.

И птице на грани већ су чуле највећу вест из света познатих ове године - да су Бен Афлек и Џенифер Лопез једно другом коначно рекли "да".


Након што су почетком двехиљадитих раскинули веридбу, провели раздвојени 17 година, венчавали се, разводили, изградили породице и велике каријере, пар се помирио у априлу 2021, а пре неколико дана су се венчали.

BloombergAdria.com

 

Џеј Ло, жена која је сама по себи бренд, одрекла се свог презимена и убудуће ћемо је знати као - госпођу Џенифер Лин Афлек! "Бенифер" је започела свој брачни живот на малој и интимној церемонији у Лас Вегасу, а латино дива не крије да је ван себе од радости.

- Успели смо. Љубав је лепа. Љубав је љубазна. Показало се и да је љубав стрпљива. Двадесет година смо били стрпљиви - поручила је Џенифер и додала да је њено венчање с Беном Афлеком била најбоље вече у њиховим животима.

BloombergAdria.com

 

Према писању америчких медија, венчању су присуствовала њихова деца - Макс и Еме Муњиз, које је Џенифер добила током брака с Марком Ентонијем, као и Вајолет, Серафина и Самјуел, који су дошли на свет током брака Бена Афлека и глумице Џенифер Гарнер.

Многи су се питали где се у тренутку романтичног венчања које је чекао цео свет налазила младина имењакиња и Афлекова бивша супруга, а она је сама дала одговор.

Глумица је, наиме, на Инстаграму објавила да је викенд провела на калифорнијском језеру Тахо, а на фотографији коју је поделила видимо је насмејану и како ужива у чарима природе.

BloombergAdria.com

 

Након што се Бен Афлек помирио за Лопезовом, спекулисало се да Гарнерова није одушевљена и да је одлагала да Бенова и њена деца упознају татину стару-нову девојку.

- Џен ће се сложити када буде сигурна да је пред Беном и Џеј Ло дуга веза и када деци буде пријатно да буду у њеној близини - каже извор близак глумици. Други извор је додао да је Гарнерова скептична у вези с "Бенифер" и плаши се да ће деца бити изложена беспотребној љубавној драми.

BloombergAdria.com

 

Међутим, чим се испоставило да ова романса није кратког даха и да су Бен и Џеј Ло озбиљни у својој намери да својој љубави дају нову шансу, Џенифер Гарнер је за Ноћ вештица пристала да се и она лично упозна са певачицом и проведе време с њом.

- Сви се слажу и фокус је увек на деци. Џенифер, Бен и Џен Гарнер су се увек трудили да њихова деца имају предивну Ноћ вештица - рекао је за People извор близак овој великој породици. - Њихова деца су се спријатељила и хтела да иду заједно. Имало је смисла да крену сви.


Након што се прочуло да Афлек и Лопезова планирају венчање, Гарнерова је пријатељима поверила да је срећна што је њен бивши муж баш са латино дивом и да сматра да она одлично утиче на њега.

BloombergAdria.com

 

- Ове две жене поштују једна другу, као мајке и као особе. Оне разговарају и више пута су ћаскале. Знају да ће једна другој бити део породице за цео живот - истакао је недавно избор близак Бену Афлеку.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".