Извор:Фото: АТА имагес

КРИЈЕ СЕ ОД ЈАВНОСТИ: Ово је сестра Јелисавете Орашанин

Извор: Нпортал

05.10.2021.

16:38

У ПОСЛЕДЊЕ време често имамо прилику да видимо фотографије успешне глумице Јелисавете Орашанин са различитих дестинација. Овога пута, она је одлучила да слободно време проведе на Дивчибарама са својом рођеном сестром Милицом Орашанин.

Иако би због њихове сличности многи помислили да су близнакиње, Милица је од Јелисавете старија две године и не воли претерано експонирање у јавности. Сестра популарне глумице живи у Лос Анђелесу, дипломирани је стоматолог а на друштвеним мрежама најчешће објављује фотографије са својим сином.

"Прошло је десет година а ни мало се нисте промениле", "Као да сте близнакиње", "Баш личите", "Милица невероватно личи на Ану Ивановић", само су неки од коментара глумичиних пратилаца, а неколико њих је приметило да Милица подсећа на нашу чувену спортискињу Ану Ивановић.

Подсетимо, Јелисавета је једном приликом открила да сваки слободан тренутак проводи са Милицом.

BloombergAdria.com

- Трудим се да будем што више са сестром јер она много ради, па сваки слободан тренутак проводим с њом. Увече шетамо, ту је и њен пас без којег не можемо да изађемо и трудим се да будем што више ван куће - изјавила је позната глумица.