Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/bilja_secivanovic

БИЉАНИНА ИСПОВЕСТ Рођендан сина ме подсети на болан тренутак

Извор: Нпортал

04.08.2022.

17:58

ПЕВАЧИЦА Биљана Сечиновић се током претходних година сусрела са неколико породичних трагедија, а због свог сина Матеје из сваке је излазила јача него пре.

Иако смо навикли да је виђамо позитивну и веселу, фолк певачица Биљана Сечивановић није увек у животу имала разлога за смех.


Нажалост, дан када се породила у исто време био је и најтужнији дан у њеној фамилији јер је син њене рођене сестре преминуо.

- Нажалост, нисам могла да се радујем том бићу које сам ја донела на свет, јер је тог истог дана поворка кренула да однесе два метра под земљу још једно младо биће, сина моје рођене сестре Николу - кроз сузе је испричала Биљана својевремено гостујући у једној емисији.
Биљана се порађала у Аустрији, па јој је још теже пало што у тим тренуцима није могла да буде уз своју породицу.

Њена сестра је 13 година касније родила девојчицу, а затим и дечака, али ју је после трагедије у којој је изгубила сина сачекала још једна лоша вест. Сазнала је да болује од рака дојке, а борба са окрутном болешћу одвијала се током њеног учешћа у једном музичком такмичењу, али је певачица као прави професионалац дала све од себе да њена каријера не испашта.

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Биљана Сечивановић #ВИП #певачица #Биљана Сечивановић син