Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/mileena_radulovic

ЗАДРЖАЛА ЈЕ ПРЕПОЗНАТЉИВ ПОГЛЕД: Знате ли о коме је реч?

Извор: Нпортал

17.08.2022.

14:11

МЛАДА телевизијска, филмска и позоришна глумица од малих ногу знала је да ће се бавити неком врстом уметности.

 Сликом коју је недавно објавила на свом Инстаграм профилу, како стоји испред микрофона, са питањем шта ћеш бити кад порастеш, јасно упућује на њену жељу, као и код већине девојчица да буде певачица. На фотографији, глумица је имала свега 9-10 година, али се од тада, па до данас њен лик није значајно мењао, задржавајући исти онај поглед.

У питању је глумица Милена Радуловић.

Од малена је поред уметности којој је била окренута и за коју се заинтересовала, имала успеха и у латино и стандардним плесним такмичењима, тренирала је тенис и пливање, док јој роњење и скијање нису непознате вештине. Широј јавности је постала позната улогом у домаћој телевизијској серији "Једне летње ноћи", у којој је тумачила лике Лоле Гаврлиловић у којој је освојила срца публике, играјући шармантну младу девојку. 

BloombergAdria.com

 

Међутим, уместо певања, од шестог разреда основне школе кренула је на часове глуме, па је тако постала члан драмског студија. Ишла је у гимназију, а на Факултету драмских уметности је дипломирала са најбољим просеком у класи професорке Биљане Машић 2017. године.

BloombergAdria.com

 

Њена професионална каријера је започела одмах након завршених студија, улогом у серији "Једне летње ноћи", која је рађена по мотивима из романа Милице Јаковљевић. Након ове улоге, уследио је лик принцезе Хлиф Зи Хо у дечијем серијалу "Свемирска принцеза" у продукцији РТС-а, затим улога у филму "Патуљци са насловних страна", а након тога и улоге у популарним телевизијским серијама, које је публика лепо прихватила и које су имале велику гледаност као што су: "Беса", "Пет" и "Државни службеник".

Почетком 2019. година, дебитовала је главном женском улогом болничарке Јасне у филму руско-српске продукције "Балканска међа", док је наредне 2020. године у Пироту снимала серију "Бележница професора Мишковића". Током исте године, а и у првој половини 2021. глумица је била део велике глумачке поставе која је радила на биографско-драмском филмском остварењу филма "Тома", који говори о животу овог великог уметника, у којем је она тумачила улогу "Наде".

BloombergAdria.com

 

Она је данас наставила да буде физички активна и у сјајној форми, па тако неретко обрадује своје пратиоце преко друштвене мреже Инстаграм, показујући вежбе јоге које редовно практикује и које сигурно имају удела у њеном витком изгледу. Летње време, млада глумица је користи да се одмори и да напуни батерије, па је тако уживала у природи са колегиницом Вајом Дујовић, а потом и са сестром Ањом у обиласку Париза и свих његових културно-историјских знаменитости и гастрономских специјалитета.

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".