Извор:Фото: Дарко Дозет

МАРИНА ПЕРАЗИЋ О БИВШЕМ: "Ћутала сам да бих сачувала зубе"

Извор: Нпортал

11.09.2022.

18:02

ЈУГОСЛОВЕНСКА певачица открила страшне детаље из своје везе.

Певачица Марина Перазић осамдесетих година је била једна од највећих музичких звезда. Била је јако запажена, као и њена веза са Иваном Фецеом Фирчијем која је посебно заинтересовла јавност када су се растали. 

BloombergAdria.com

 

Из те љубави добили су две ћерке, али од растанка до данас они нису престали негативно да причају једно о другом. Иван је говорио да Марини никада није било доста новца и да је спонзоруша, а Марина је говорила како ју је он физички малтретирао и у кућу доводио другу жену.

- Иван је знао да ме удари у неколико наврата. Али никада нисам ни покушала да му вратим. Схватила сам да не вреди са њим улазити ни у какву расправу. Био је прек по природи. Желео је да ме провоцира. Ћутала сам зарад мира у кући, како бих сачувала своје лепе зубе, нос, вилицу... Кад сам добила прву модрицу, трудила сам се да друге не испровоцирам, али их је било - рекла је она за домаћу штампу. 

BloombergAdria.com

 

- Када сам се појавила на сцени, нисам била свесна своје лепоте. Све ово је Богом дано и ничим заслужено. Појавила сам се на својој првој емисији, отпевам ту песму са уздасима и одједном сам била проглашена с*кс симболом, а ја имам диплому инжењера грађевине, то је за мене на неки начин била увреда - рекла је она у емисији "Магазин ИН".

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".