Извор:Фото: ТикТок принтскрин/katyfaith__

Каје се због имена које је дала сину, донела још ЛУЂУ одлуку

Извор: Нпортал

23.09.2022.

13:25

НИЈЕ увек лако дати име детету, а будући да с њим мора да живи до краја живота, неретко родитељи под притиском због те спознаје зажале због имена које су одабрали. Управо то се догодило и једној мајци, која је рекла да мрзи име које је дала своме сину, а сада сматра да ни својој другој деци не може да да 'лепа' имена, јер би то било непоштено према првом детету.

Кети Фрајерсен испричала је да је родила своје прво дете са 18 година и сада када је старија, радо би се вратила у прошлост и одабрала друго име за сина. А сматра и да њена грешка значи да и са својом другом децом мора да учини исто.

То је признала у видеу на друштвеној мрежи ТикТок, одговарајући кориснику који ју је питао је ли икада зажалила због имена које је одабрала за своје дете. У другом видеу открила је да се њен син зове Карсон Џејмс, а многи су јој у коментарима писали да то "и није тако лоше како су очекивали..." 

- Звучи сасвим нормално, разочаран сам. Дословно познајем особу која се зове Пепси! - написао је један корисник.

- Очекивала сам пуно горе! Ако вам се не свиђа, увек га можете звати само Џејмс - додала је друга корисница.

Двадесетједногодишња мама открила је да јој име није драго јер мисли да је пожурила са одабиром, без довољно размишљања. Кети и њен супруг сада имају и девојчицу по имену Бруклин Меј, за коју су корисници такође рекли да има слатко име. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".