Извор:Фото: Принтскрин Јутјуб/ AmiG Show

"САМО ЈА ЗНАМ КАКО МИ ЈЕ БИЛО" Тања о претрпљеном насиљу

Извор: Нпортал

30.09.2022.

07:26

О теми породичног насиља проговорила је и Тања Савић која је искористила прилику да пружи подршку свим женама које пролазе кроз исто.

Након драме коју је претрпела сестра познате тиктокерке Уки Q, Сара Хаџић, када ју је брутално претукао супруг Дамјан, након чега је са бројним повредама завршила у болници, бројне јавне личности огласиле су се овим поводом, згрожене поступком двадесеттрогодишњег мушкарца над својом четири године млађом супругом.

BloombergAdria.com

- И ја сам претрпела насиље, нема шта да лажем. Није лепо, не желим да дајем пример тим женама. Моја порука њима је да треба да се изађе из тих односа и да се не трпи насиље. Муж, то је особа у коју треба да имаш највише поверења, да те чува, штити и гура кроз живот. Он треба да ти да сигурност, а када те та особа понижава и малтретира, онда је то стварно за сваку осуду. Не знам ни ја како сам успела то да пребродим и како ме није сломило. Само ја знам како ми је било. Била сам усамљена, буквално сам била с њим, а осећала сам се као да сам сама. Мислим да је то нешто најгоре, кад живите са партнером, а осећате се сами на свету - рекла је Тања за Курир.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".