Извор:Фото: Катарина Михајловић

"БАХАТИ СУ, ГЛУМЕ ФРАЈЕРЕ" Розга открила свој тип мушкарца

Извор: Нпортал

14.11.2022.

19:37

ЈЕЛЕНА Розга важи за једну од најлепших и најотменијих дама на нашој музичкој сцени, а сада је открила и нешто више о свом приватним животу, па се дотакла и мушкараца и брака.

Певачица Јелена Розга причала је о односу са мушкарицима, и на који начин прима њихове комплименте.

– Лепо је и симпатично добијати комплименте на рачун било чега, само је тешко проценити када су искрени - рекла је певачица, па признала да јој мишљења и савети других доста значе.

–Изузетно ценим савет и мишљење људи за које сам сигурна да су добронамерни. Углавном следим своју интуицију, али има пар људи са којима волим да поразговарам пре него што донесем неку битнију одлуку.

BloombergAdria.com

Певачица је, такође, нагласила да јој је у односу са партнером небитно да ли је са њим и на папиру.

- Мислим да тај папир ништа не значи. Битно је да се двоје људи поштују, да постоји разумевање и да разговарају о свему, а уопште није важно да ли су у браку или не – истакла је Јелена која се на питање какво је њено тренутно емотивно стање само насмејала.

Розга је открила са коаквим мушкарцем никада не би била:

-Не волим бахате мушкарце, оне који глуме фрајере, а то никако нису. С друге стране, они који су духовити, симпатични и пристојни ће сигурно привући моју пажњу - рекла је певачица и истакла да никада не би опростила превару и издају.

BloombergAdria.com

Јелена истиче да када је код се разочара, брзо превазилази тугу и нставља напред.

–Све ружно што се деси брзо затрпам и наставим даље. Трудим се да се не бавим нечим што је већ део прошлости,него само оним што се збива у садашњем тренутку, као и оним што бих волела да се деси у будућности - рекла је певачица за "Гранд Онлине".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".