Извор:Фото: Танјуг/АП/Дарко Бандић

ОДУШЕВИЛА НОВОМ СЛИКОМ Колинда блиста у свечаном издању ФОТО

Извор: Нпортал

21.11.2022.

14:32

КОЛИНДИНИ обожаваоци долазе из свих делова света.

Бивша председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић позната је као једна од политичарки са највећим бројем обожавалаца који се диве њеном изгледу.

Сада је Колинда објавила нову фотографију на свом Инстаграм профилу и покренула лавину позитивних коментара својих пратилаца. 

Бивша председница налази се у Канади на Међународном сигурносном форму у Халифаксу, а за ову прилику одлучила се за елегантну црну хаљину која се сужава.

Колинда је у последње време драстично променила изглед и то су њени обожаваоци са одушевљењем прихватили. 

Иако изглед не би требало да буде у првом плану, резултати њене промене су и више него видљиви. 

Свака објава бивше председнице Хрватске изазове лавину реакција пратилаца из читавог света те није реткост да се испод њених објава пронађу коментари на неколико светских језика. Управо је такав случај и са овом сликом, која има више страних него домаћих реакција. 

"Линда, заљубљен сам у тебе", "Прекрасна била и остала", само су неки од коментара испод фотографије у којој Колинда изгледа феноменално.

Обожаваоци бивше председнице су се питали и да ли ће бити у Катару на Мундијалу које је јуче свечано отворено јер се многи сећају како је жустро навијала за Хрватску на Светском првенству у Русији 2018. године. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".