Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб

"КРВАВИ" ДАН ЗАХВАЛНОСТИ: Мушкарац упао у кућу и убио двоје

Извор: Танјуг

25.11.2022.

17:56

ЗА сада неиндетификовани мушкарац, за кога се сумња да је бивши супружник једне од жртава, убио је двоје људи и исто толико ранио у околини америчког града Хјустона, саопштила је полиција.

Он је ушао у кућу и почео да пуца на људе који су тамо у четвртак увече славили амерички национални празник Дан захвалности, а жена и мушкарац су подлегли ранама на лицу места, док су још две особе у пуцњави повређене, наводи се у саопштењу полиције, преноси АП.

Један мушкарац је хоспитализован у критичном стању, а 15-годишњи дечак се налази стабилном стању у болници, изјавила је званичница полиције у Хјустону. Полиција није саопштила идентитет осумњиченог и он још није ухапшен, али се сумња да је реч о бившем супругу жене која је убијена.

- Породице су славиле, тек су завршиле са јелом. Осумњичени, за кога се основано сумња да је бивши муж преминуле жене, ушао је на задња врата и почео да пуца на људе у кући - саопштила је полиција.

Према саопштењу у кући су биле још четири особе, а оне су чим су чуле пуцњаву, отрчале у друге просторије, како би се склониле на сигурно.

- Осумњичени је испалио више метака и чак поново напунио оружје на месту инцидента - наведено је у саопштењу полиције.

Верује се да су се пријатељи или рођаци окупили за празничну вечеру, а полиција још поуздано не зна да ли су жртве у сродству или ко је власник куће, наводи АП.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".