Извор:Фото: Профимедиа

"МУЖ ЈЕ КАО БРЕНДИРАНА ТОРБА": Кетрин Зита-Џонс о браку

Извор: Нпортал

02.12.2022.

14:07

КЕТРИН Зита-Џонс (53), филмска звезда коју ових дана гледамо у серији "Среда" у којој тумачи лик култне Мортише Адамс, осврнула се на успоне и падове брака са 78-годишњим Мајклом Дагласом, за којег се удала 2000. године.

 Глумица је упоредила супруга са брендираном ташном.

BloombergAdria.com

 

Брачни Пар Зита-Џонс и Даглас рођени су на исти дан, 25. септембра, у размаку од 25 година. Пар се 2013. године на кратко растао након Дагласове борбе с раком језика и дијагнозе коју је добила Кетрин - биполарни поремећај. Помирили су се 2014. године и глумица се за британски "Телеграф" осврнула на овај период.

"Немогуће је да прође без успона и падова ако живите с истом особом и будите се с њом сваки дан. Будим се уз Мајка готово 25 година. Волим што сам у браку, али кад размислите о томе, то је луда ствар", каже Зита-Џонс, па супруга упоређује с модним додатком.

BloombergAdria.com

 

"Да ли ћеш се удати за мене? Наравно! Али онда о томе размишљате као о Шанеловој торбици на коју сте потрошили цело богатство, а заправо вам се више и не свиђа, па је понудите за продају", каже глумица.

Упркос турбулентној вези с успонима и падовима, Зита-Џонс каже да им је заправо јако добро у браку, међусобно се поштују и глумица додаје да никад није осетила да је он 25 година старији од ње.

BloombergAdria.com

 

"Сећам се кад су људи говорили да кад будем имала 50 година, он ће имати 75, али то је само математика", каже славна глумица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".