Извор:Фото: Твитер/Инстаграм/принтскрин/WCVB-TV Boston

БРАЈАН ВОЛШ НАПАО ПОЛИЦАЈЦЕ: Имао је психичких проблема?

Извор: Нпортал

11.01.2023.

15:59

БРАЈАН Волш, осумњичен да је ометао истрагу у случају нестанка његове супруге Београђанке Ане Волш, а америчким правосудним органима познат је од 2019. године када је напао полицајце који су покушавали да разговарају са њим због истраге кријумчарења антиквитета из Кине, тврди пријатељ његовог оца Фред Пескаторе.

Како преносе амерички медији, Волш је након што је избачен из тестамента оца, познатог неуролога Томаса Волша, опљачкао имање, уништио тестамент и себе означио као наследника.

- Сведок сам из прве руке за шта је Брајан био способан - написао је пријатељ Брајановог оца Фред Пескаторе у изјави под заклетвом из 2019. поднетој у суду током суђења супругу Ане Волш за продају лажних слика.

- Видео сам Брајана како покушава да прокријумчари антиквитете из Кине. Када се Брајан суочио са полицијом, ухватио се за држач и буквално покушао да убије четири или пет полицајаца који су дошли да разговарају са њим о његовом злочину. Брајан није само социопата, већ такође веома љута и насилна особа - написао је Пескаторе, а преносе амерички медији.

Да је Брајан током живота имао психичких проблема говорио је и његов психијатар који је навео да је емотивно осакаћен човек.

Подсетимо, Ана Волш нестала је у новогодишњој ноћи, а њен супруг Брајан Волш пријавио је нестанак тек три дана касније.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".