Извор:Фото: Новости

ВАЖНО МИ ЈЕ Тања Савић проговорила о љубавном животу (ВИДЕО)

Извор: Д. Цакић

22.03.2023.

09:00

ФОЛК звезда Тања Савић нерадо признаје да има мали проблем са кашњењем, али истиче да то покушава да исправи.

– Обично је то 10-15 минута, али данас сам баш претерала, дешава ми се и то. Не могу да се вадим на децу, али фризер, београдска гужва, деца, обавезе... - рекла је Тања на самом почетку разговора са новинарима.

BloombergAdria.com

 

Тања се увелико припрема за лето, те редовно тренира, али, како сама каже, некада не може да одоли нездравој храни.

– Волим да тренирам. Тешко ме је натерати, али када видим резултате, после ме гризе савест ако изостанем. То важи и за храну, углавном прекршим исхрану неким тестом, масном храном, чоколадицама. Нисам баш стриктна у томе – истакла је певачица.

На свом Инстаграм налогу међу пратиоцима и даље нема имена колегинице Ане Николић, па је певачица сада открила да ли су и даље у свађи.

– Ако је праћење на Инстаграму толико меродавно, онда сам са многима у рату. Пратим углавном неке психологе и странице о моди, тако да то није меродавно. Не знам да ли је она љута на мене, ја сам само, као пријатељ, добронамерно све причала – признала је Савићева, која је недавно причала да јој је жао Ане, па од пријатеља са естраде издвојила Јану.

BloombergAdria.com

 

Тања је открила да има тајног обожаваоца од којег је добила поклон, а медијима је запао за око и скупоцен накит који је певачица имала на себи.

– Ова огрлица и ове минђуше имају велику симболику и баш су ми важне. Може се рећи да је моје срце заробљено. Освојио је и он мене и ја њега – рекла је она и додала да не би волела да се о њеној љубави и емотивном партнеру пише и прича јавно - истиче Тања.

BloombergAdria.com

 

Комплетан интервју са Тањом погледајте у наставку, у видеу испод: