Извор:Фото: Принтскрин Јутјуб/INDY

ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ: Инди опет у свом старом фазону (ВИДЕО)

Извор: Д. Цакић

24.03.2023.

09:30

ФОЛК звезда Индира Арадиновић Инди после краћих бура које је имала у свом приватном животу, на сцену се вратила јача него икад и то у свом добро познатом старом фазону.

Инди је јуче објавила своју нови песму "А ЛЕ ЛЕ ЛЕ" која је за само један дан одушевила народ, што потвђују прегледи на њеној интертнет платформи.

BloombergAdria.com

 

Без икакве помпезне најаве певачица је објавила нумеру, а одушевљење њене публике је то што је песма у музичком руху које се очекује од Инди - прави народњак, коју прати и спот са оркестром иза певачице.

BloombergAdria.com

 

Куриозитет је што је текст за песму написала њена сестра - поп звезда Едита Арадиновић, а што протврђује још једном - да су њих две у више него добрим односима, али и да се сарадња наставила од Индирине претходне песме "АЈА АЈА".

BloombergAdria.com

 

- И највећу и најлепшу захвалност мом брату и сестри Едити Арадиновић, која ми је поклонила ову песму и написала. Волим те шмекеру мој велики. Твоја Индира - рекла је Инди.

BloombergAdria.com

 

У настваку погледајте и послушајте Индирину нову песму и спот, која је изазвала огромну пажњу, као и бројне коментаре на друштвеним мрежама.