Извор:Фото: П. Митић

ИМАО САМ САМО 6 МЕСЕЦИ: Непознати детаљи Милошевог детињства

Извор: Нпортал

01.04.2023.

16:21

ГЛУМАЦ Милош Биковић је један од најпознатијих и најплаћенијих српских глумаца, али мало ко зна да његово детињство није било идеално.

Милошеви родитељи развели док је још био беба.

Милош је приликом гостовања у емисији "Балканском улицом" на Блиц телевизији открио до сада непознате детаље из свог живота, а дотакао се детињства и породичних односа.

Биковићеви отац и мајка су се растали када је имао само неколико месеци, али су поврх свега, очигледно били у лошим односима све до његовог пунолетства.

BloombergAdria.com

О овој теми глумац није толико често причао, а када га је водитељка питала када су се његови родитељи развели, он је одговорио:

- Имао сам само шест месеци када су се мама и тата развели. Ја се и не сећам тога. Први пут сам видео родитеље да заједно доручкују када сам имао 18 година - рекао је Милош.

Његов отац је преминуо 2006. године што му је изузетно тешко пало.

Глумац је говорио и о брату који се замонашио, а са којим се и дан данас уме да се посвађа, без обзира на то што је свештено лице.

Иначе, отац Михајло је својевремено признао да се пуно радовао што ће добити брата Милоша.

- Милошево рођење доживео сам као нешто свето и први пут у животу ми је био јасан осећај како су то родитељи спремни да дају живот за своје дете. С Милошевим рођењем у мени се родила потреба да све што имам пружим њему и да штитим то мало створење - рекао је раније отац Михаило, Биковићев рођени брат и открио да њих двојица имају посебан однос, на који је поносан:

- Када је наша мајка имала дилему да ли да роди, ја сам рекао: "Наравно, јер док је он мали, ја ћу штитити њега, а када он порасте, а ја будем старији, он ће штитити мене". Управо такав је наш однос данас. Милош има изузетан осећај за правду, уз развијен заштитнички став.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".