Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/callmenaumi

МИНА ОБЈАВИЛА ФОТКУ ИЗ КРЕВЕТА: Бујне груди утегнуте у чипку

Извор: Нпортал

18.04.2023.

09:03

ОНА је веома активна на друштвеним мрежама, а последњом фотографијом је направила праву буру

Водитељ Огњен Амиџић потврдио је да поново ужива у љубави са водитељком и колегиницом Мином Наумовић која је 17 година млађа од њега. Она је веома активна на мрежама, а последњом фотографијом је направила параву буру.

BloombergAdria.com

Мина је, наиме, на свом Инстаграм профилу објавила провокативну фотографију из кревета, бујно попрсје је било у првом плану, а провирила је и чипка.

Оно што је свима запало за око јесте прстен на њеној руци, па су се многи њени фанови запитали од кога је и помислили да је Огњен можда није верио.

"Од кога је прстен?", "да ли те је Огњен верио?", "како само провоцираш", само су неки од коментара.

BloombergAdria.com

Подсетимо, као бомба одјекнула је вест да је Огњен Амиџић смувао колегиницу. Мина већину времена проводи у Огњеновом луксузном дуплексу на Дорћолу, спекулише се да се већ уселила код њега, а пар избегава ресторане по Београду како се не би сретали с радозналим погледима, али зато врло радо путују заједно ван града, а водитељ је често обасипа поклонима, пише Сторy. Podsetimo, kao bomba odjeknula je vest da je Ognjen Amidžić smuvao koleginicu. Mina većinu vremena provodi u Ognjenovom luksuznom dupleksu na Dorćolu, spekuliše se da se već uselila kod njega, a par izbegava restorane po Beogradu kako se ne bi sretali s radoznalim pogledima, ali zato vrlo rado putuju zajedno van grada, a voditelj je često obasipa poklonima, piše Story.