Извор:Фото: Профимедиа

МАЈКА ИЗАЗВАЛА БУРУ: Зашто саветујем ћерку да се БОГАТО уда

Извор: Нпортал

01.11.2023.

11:59

МАДА се данас све гледа кроз новац који је, разуме се, важан за преживљавање, по мишљењу многих материјално богатство није најбитније.

Ипак, једна госпођа је изазвала праву буру на интернету рекавши да стално саветује ћерку - да се богато уда.

Како сама мама истиче, она би волела да је имала од стране њене мајке савете попут "новац је важан" и слично, јер сматра да новац може купити срећу, пише "Дејли Мејл".

Величанствена кућа окружена двориштем које има неколико хектара, електрични аутомобил који стоји на шљунковитом путу, пун гардеробер дизајниране одеће, ципеле и ташне, а по кући трчкара чопор паса Свети Бердудли (спој Светог Бернарда и пудлице). Томе додајте и пут за празнике по иностранству уз незаборавно летовање и скијање.

Ово наведено је само жеља Ларе, 17-годишње девојке коју мајка учи да "пуца на високо". На друштвеним мрежама одаје своје замисли где ће се удати као и како ће јој се звати деца. Једино што не зна јесте име мужа, али оно у шта је сигурна јесте да мора да има позамашну своту на банковном рачуну.

И Лара се не стиди што иде около и прича да ће се удати за богатог човека, а у свему томе има подршку мајке.

- Да се разумемо, ја јој не говорим да батали школовање, седне и чека да јој онај прави наиђе. Не, ја желим да она има нешто своје, да буде високо образована, али да ипак размишља мало унапред и буде адекватно обезбеђена. Жели да студира класичну књижевност, али и да заврши права - каже Ларина мама.

Познаје, каже, пријатеље који су имућни и имају срећне бракове, док познаје и оне који живе по туђим становима и срећа им и није баш добар пријатељ. Њена ћерка ће бити образована и једноставно не иде да поред себе има мушкарца који јој не може пружити све потребно.

- Људи ме сматрају антифеминисткињом говорећи да Лари чиним медвеђу услугу, али бих јако волела да не мора у будућности много да размишља о новцу - рекла је мајка која признаје да је грешила у прошлости када је љубав у питању и да не жели да њена наследница крене њеним путем.

Подстиче децу да "настоје да буду најбољи" јер је прилично добар мото за живот.