Извор:Фото: Зоран Јовановић Мачак/Н.Фифић

"НЕЋУ ИЗАЋИ" На дан концерта на Маракани Цеца рекла - "НЕ!"

Извор: Нпортал

07.12.2023.

17:08

Док се о концерту Цеце Ражнатовић на „Маракани" и даље често прича, Лидија Оцокољић открила је једном приликом како је певачица на тај дан била спремна да све откаже.

Цецина рођена сестра објаснила је како се она бојала да ће јој само један човек бити у публици, те да није имала жељу да само због њега изађе на бину.

- На дан концерта сви смо били код куће и спремали се за спектакл. Цеца је отишла до терасе и „бацила" поглед на „Маракану". Убрзо је дотрчала сва збуњена и викала: „Људи, нема народа! Ко је онда купио све те карте ако је концерт распродат?!" Питала сам је: „Како то мислиш?" Одговорила ми је да нешто није у реду, јер са терасе није видела ниједног човека како улази на стадион, говорила је Лидија и додала како је Цеца одмах позвала Раку Марића, чувеног продуцента, који је организовао то њено дружење с публиком.

- У паници је рекла Раки: „Ако је један човек купио све карте, нећу изаћи да певам! Нећу тако да наступам!" Рака је одмах почео да зове све агенције које су продавале карте и провери да ли их је све купио један човек. Сазнао је да се то није десило. Кад је рекао Цеци да не брине и да је све у реду, једва је чекала да изађе на бину. Нешто касније смо угледали масу људи, а затим и осетили ту атмосферу. То ћемо да памтимо цео живот!, тврди она, која и даље важи за велику подршку, али и критичара Ражнатовићке.

BloombergAdria.com

С друге стране, родитељи Мира и Слободан Величковић, никада немају никакве примедбе.

- Тати никад ништа не смета, њему је све феноменално и супер. Мајци исто! Увек ми после наступа честита и каже да је то нешто о чему се машта и сања и да сам једна од ретких која је предодређена за велике успехе, истакла је певачица, чија су се и оба концерта на Ушћу уписала у историју.

BloombergAdria.com

- Сећам се свих момената са оба концерта. Били су веома емотивни. Такве концерте би сваки певач требало да доживи у каријери, рекла је Цецина сестра, док се певачица дотакла и њених критика које увек прихвати као савет.

- Увек коментарише моје певање и енергију и често сматра да могу боље и лепше. Сећам се, после концерта на Ушћу 2013, на ком сам певала три и по сата, пришла ми је и рекла: „Било је феноменално, ово треба свако да доживи, али уопште ми се нису допали твоја енергија и певање." Не слажем се увек с њом, али знам да од мене жели да извуче максимум, наглашава певачица, па додаје како ју је управо сестра убедила да сними неке од највећих хитова.

(Блиц)