Извор:Фото: В. Данилов

ШУРАК МУ ПОЗНАТИ СПОРТИСТА: Ово је рођени брат Јездине жене

Извор: Нпортал

10.12.2023.

17:53

ГЛУМАЦ Ненад Јездић важи за једног од најталентованијих глумаца данашњице. Он је изградио квалитетну каријеру, а не жели себе толико да истиче. Своју породицу чува од јавности.

Иако заједничке фотографије никада нису доспеле у јавност, није тајна да је већ четврт века у складном браку са супругом Саром. Венчали су се 1996. године у манастиру "Високи Дечани", на Косову и Метохији, у присуству чланова породице и пријатеља, међу којима су биле бројне Ненадове колеге. У годинама које су уследиле добили су четворо деце - три ћерке и сина.

BloombergAdria.com

- Она не воли да је спомињем ни по статусу који ужива у нашој брачној заједници, а камоли име да јој изговорим. Она је у овој причи ја, а ја сам она. То је суштина брачног живота - испричао је једном приликом глумац о томе зашто јавност мало зна о његовој супрузи.

Међу званицама је, наравно, био и младин рођени брат, а мало је познато да је реч о нашем прослављеном рукометашу Александру Саши Благојевићу, који је по окончању играчке каријере постао председник Рукометног клуба Партизан.

BloombergAdria.com

На Благојевићевом званичном профилу може се наћи податак да је рођен 1971. године у Крагујевцу, да је рукомет играо за водеће клубове Србије и Европе, али и подсећање да је 1996. године са репрезентацијом освојио бронзу на Европском првенству.

Занимљив податак из његове биографије је да говори чак пет језика: шпански, грчки, португалски, енглески и немачки.