Извор:Фото: Н. Параушић/ATA имагес

ПОКУШАЛА ДА ГА СПАСИ: Цеца за длаку избегла смрт

Извор: Нпортал

14.01.2024.

13:13

СУТРА је тачно 24. године од убиства Жељка Ражнатовића Аркана.

Жељко Ражнатовић Аркан убијен је у "Интерконтинеталу" 15. јануара 2000. године. Он је један од најмистериознијих и најистакнутијих личности у криминалном свету. 

На дан убиства, нашла се и Светлана Цеца Ражнатовић која је избегла смрт. 

Испред бутика Цеца Ражнатовић отворена је ватра на Ражнатовића, а он није могао да се супростави нападачима, јер није имао оружје. Како сведоче запослени хотела "Интерконтинентал", тај дан у хотелу било је много гостију или посетилаца. Такође су биле и дуге шетње ходницима, а само сат времена пре пуцњаве, осећала се напетост. 

BloombergAdria.com

 

Цеца је добила позив да дође до бутика, ка фоајеу. Жељко је био окружен неколицином познаника. Имао је намеру да их испрати, али и да види муштерије.

- Цеца је прва отворила врата бутика, чиме је вероватно избегла сигурну смрт. Иза ње, за неколико корака, заостајали су Жељко и пријатељи. Нападачи су тада отворили ватру - прича један од сведока догађаја. Према његовим речима, Жељков пријатељ успео је да узврати, испразнивши цео шанжер од 15 метака. У тренутку када му је понестало муниције, Цеца му је наводно добацила пиштољ. Претпоставља се да је том приликом рањен и један од нападача.

Подсећамо, сутра се навршава тачно 24. године од убиства Жељка Ражнатовића Аркана.

(БСЦХаппy портал)