Извор:Foto: Printscreen Youtube RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal, АТА имагес

"ДЕГЕНЕРИЦИ" Ражнатовић БЕСАН због синоћних такмичара ПЗЕ

Извор: Нпортал

28.02.2024.

10:25

ВЕЉКО и Слоба без длаке на језику дали су свој суд о овогодишњим представницима за Евровизију, похвалили Бресквицу, па осули паљбу.

Стајлинзи представника на синоћњем првом полуфиналу Песме за Евровизију нон стоп се коментаришу на друштвеним мрежама, а и јавним личностима је засметао тренд мушко-женских комбинација, па су се тако неки од њих огласили.

BloombergAdria.com

Први се огласио певач Слоба Радановић, чији је став о хомосексалцима добро познат, а онда је Вељко Ражнатовић ставио шлаг на торту.

- Ако не оде она, ово ће бити највећа неправда на свету! Стварно не желимо да нас представљају мушкарци у хаљинама, па да нас преци на оном свету мотком дочекају - написао је Радановић уз фотографију Бресквице.

Недуго затим његов стори је поделио и Вељко Ражнатовић уз коментар:

- Дегенерици, Слобо, реци како јесте - написао је Вељко.

BloombergAdria.com

Иначе, ово се вероватно највише односило на Филарија, који је својим стајлингом у огромној белој хаљини привукао пажњу.  Многи су коментарисали да се мушкарац појавио у венчаници, ипак, није се пласирао у финале.

Подсетимо, синоћ је одржано прво полуфинале ПЗЕ док ће друго бити одржано 29. фебруара где ће друга половина такмичара покушати да се пласира у финале борбе за одлазак у Малме.