Извор:Фото: Н. Параушић, АТА имагес

ТЕО ЈЕДНУ СТВАР НЕ ПРАШТА: Кошаркаш због ОВОГА раскидао везе

Извор: Нпортал

21.03.2024.

16:59

МИЛОШ Теодосић развод није потврдио, али у односу једно не прашта.

Милош Теодосић развод од супруге Јелисавете Орашанин за јавност још увек није потврдио. Ипак, вест да пар на брак дуг седам година ставља тачку, одјекнула је у медијима.

BloombergAdria.com

Како су Јелисавета и Тео важили за један од најскладнијих парова на естради, који је своју интиму тежио да сачува у удобности породичног дома, разлог за крах брака јавности није познат.

Ипак, познато је да једну ствар у претходним везама кошаркашки ас није праштао.

Наиме,везу са певачицом Анастасијом Ражнатовић Милош је раскинуо после свега два месеца, баш зато што је њихов однос био превише медијски експониран.

BloombergAdria.com

Јасно је да Теодосић није одушевљен чињеницом да се у јавности прича о његовом приватном животу, што је његова супруга Јелисавета поштовала, те је заједничке фотографије објављивала веома ретко, само у посебним приликама.

Како би испоштовала његову жељу да њихов однос остане резервисан само за њих, о свом браку Јелисавета је говорила врло ретко, тек неколико пута.

- Изненадила сам га. Никада нисам хтела да променим своје презиме приликом удаје. И онда сам почела да размишљам о деци када смо кренули да причамо о ступању у брак - рекла је једном приликом Јелисавета и додала:

BloombergAdria.com

- Он је размишљао о браку, ми смо се видели укупно 19 пута пре него што смо се венчали. Тачно 19. пут је било на венчању - рекла је откривши да је чак Милошеву родбину упознала на дан њиховог венчања.