Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/nala_cat, Профимедиа

ПО ФОТКИ УЗМЕ 14.000€: Нала је најбогатија МАЧКА на свету

Извор: Нпортал

25.03.2024.

11:58

КАДА је усвојила мачку, Пуки је имала само 82 пенија на рачуну, а сада је милионерка.

Нала је најбогатија мачка на свету, а "тешка" је скоро 100 милиона евра. Једна објава са њеног Инстаграм налога, достиже суму од чак 14.000 евра.

Ипак, занимљиво је да се Нала није одувек "купала у новцу", с обзиром на то да је веома скромног порекла, тачније усвојена је из азила за животиње.

Њена власница Пуки, чије је право име Варисири Матачитипан, се заљубила чим ју је угледала и решила је да је узме, иако је и сама била у проблемима, првенствено финансијским.

Како је рекла за "This Morning", она је 2012. године одлучила да отвори Налин Инстаграм профил, који данас броји више од 4.5 милиона пратилаца, преноси Дејли Мејл.

- Нала је највероватније прва мачка на интернету која је саму себе представљала и мислим да је то један од разлога због кога се допала људима - каже власница. Мешанка сијамске и таби мачке постала је инспирација бренда хране за мачке и лансирала је сопствену линију робе, зарађујући свом власнику невероватних скоро 100 милиона евра.

Нала такође држи Гинисов светски рекорд за најпраћенију мачку на Инстаграму, а освојила је и титулу "ТикТокер године".

Када су питали Пуки колико времена посвећује налозима на друштвеним мрежама, рекла је да је то посао са пуним радним временом, што је још један од разлога зашто Налина популарност и даље расте.

Велики успех

- Ни дан-данас не верујем у све што се догађа, нити сам помислила да ћу икад стићи довде, чак и да гостујем на телевизији. Веома сам захвална због свега што се догодило и мислим да се све дешава с разлогом. У то време на мом банковном рачуну било је само 82 пенија и ризиковала сам да постанем бескућник да бих спасила ову јадну мачку - открила је Пуки у једном ТВ интервјуу.

И не само да је Нала помогла Пукију да оствари своје снове, већ јој је помогла и да пронађе љубав.

- Моја партнерка и ја упознали смо се преко Инстаграма, у време када сам отворила Налин налог и почела да наручујем лептир машне. Тако сам упознала Шенон, у време када је усвојила своје две сестричине: оне су тада имале пет и шест година и морала је да напусти свој стални посао да би се бринула о њима - присећа се Пуки.

(Информер)