Извор:Фото: Профимедиа

У 8.ДЕЦЕНИЈИ НЕ СКИДА МИНИ-СУКЊЕ Тајна изгледа Брижит Макрон

Извор: Нпортал

24.05.2024.

19:30

ФРАНЦУСКА прва дама негује витак стас откако смо је упознали, а она несебично дели тајне своје одличне форме и изгледа.

Брижит Макрон, некадашња средњошколска професорка, прва дама Француске и супруге тамошњег председника Емануела Макрона, једна је од дама на светској сцени које у свакој прилици одушевљавају стилом.

Шта год да обуче, она изгледа сјајно, а једно од главних обележја њеног стила су кратке сукње, углавном уског кроја.

Госпођа Макрон прославила је у априлу 71. рођендан, а и даље с великим самопоуздањем носи мини-хаљине и сукње и скиннy фармерке и може да се похвали изузетним стасом, па многе занима које су њене тајне.

BloombergAdria.com

 

Како Брижит Макрон одржава фигуру?

Француска прва дама пркоси годинама, али трик није само у феноменалном модном стилу и бронзаном телу. Супруга Емануела Макрона наводно вежба свакодневно, избегава брзу и нездраву храну, а дневно једе 10 врста воћа и поврћа.

- Бавим се спортом пола сата дневно – сама, без тренера – имам уравнотежену исхрану и проводим време пишући и читајући - својевремено је Брижит Макрон рекла за Magazine S.

BloombergAdria.com

 

Гијом Гомез, главни кувар у Јелисејској палати, својевремено је за Telegraph испричао шта Макронови обично једу.

- Њихови једини услови? Десет порција воћа и поврћа дневно за госпођу Макрон и без "нездраве хране" за њено супруга (њен захтев, не његов) – истакао је и додао:

- Ми служимо само француске производе за председниковим столом ако је могуће. Приоритет дајемо локалној храни, произведеној на мање од 100 км од Париза.

BloombergAdria.com

 

Дијететичарка Пола Ме својевремено је причала за Индепендент да сумња да прва дама Француске једе много рафинисаних угљених хидрата и прерађене хране.

- Французи су веома успешни у контроли порција - сматра она.

- Познати су по томе што једу спорои умерено, а веома поштују храну и јела.

(Glossy)