Извор:Фото: Н. Параушић/Архива Вечерње новости

"ПРЕСТАНИ ДА МЕ УДАРАШ!" Цеца о Аркану: Ја сам испала грбава

Извор: Нпортал

27.05.2024.

17:51

ЦЕЦА и Жељко Ражнатовић важили су за складне емотивне партнере, а певачица се сада присетила једне занимљиве анегдоте...

У емисији коју води Цеца се присетила анегдоте са Жељком и своје госте Хариса Џиновића и Славицу Ћуктераш слатко насмејала.

Певачица је са саговорницима причала о белим лажима те тако напоменула да је њен супруг био доста директан и помало немилосрдан када му се нешто није допадало.

- Мој супруг је, то сви знају, био врло отворен, волео је да каже шта мисли и то врло директно и без увијања. Једном смо се тако запутили код пријатеља који је имао нову песму, која није била добра, почела је причу Цеца а потом објаснила како је мужа у колима молила да буде благ и да заправо нешто и прећути.

BloombergAdria.com

Нажалост, није је послушао, чим су ушли на врата он је пријатељу казао да му песма није добра, исто тако је открио да га је Цеца наговарала да га слаже.

- На крају сам ја испала грбава, казала је.

BloombergAdria.com

Испричала је и како га је једном ударала ногом испод стола, не би ли престао јер јој је због његове директности било непријатно, што је он схватио као позив за шалу:

- "Престани да ме удараш, пусти ме да кажем" рекао ми је пред свима, од тада сам казала свако за себе одговара.

БОНУС ВИДЕО: