Извор:Фото: Профимедиа

Мајка у шоку кад је сазнала шта њен муж ради

Извор: Нпортал

25.06.2024.

09:18

ЈЕДНА је мама дошла до застрашујућег открића о којем је проговорила на друштвеној мрежи Редит. Случајно је од кћери сазнала шта њин супруг ради када вози њихову малу децу без ње.

У објави је написала: "Док сам данас везивала ћерку у аутоседиште, почела је да се жали да не жели да буде везана и да је тата не тера да се веже на краћим путовањима."

Суочила је свог супруга са открићем, на шта је он признао да је то истина, чак и ако је реч о краћој вожњи ауто-путем.

"Нисам имала појма да то ради. Он се извинио и рекао да је погрешио те да се неће поновити. Искрено, мислила сам да је одговорнији и нисам ово очекивала. Знам да не могу да променим прошлост, али љута сам што је угрозио животе моје деце", додала је.

Сви су коментатори изразили саосећање с мамом.

BloombergAdria.com

 

"Немојте се љутити или кривити, нисте учинили ништа лоше. Нормални људи вежу децу, то им не треба говорити. Кратко путовање, дуго путовање, свеједно је. Угрозио је децу више пута, а извинио се само зато што је ухваћен", став је једне особе.

"Јако тешко бих икада више веровала његовој процени после овога", поручује друга.

"Одрасла сам у земљи у којој заиста нико не користи сигурносне појасеве, а мој син се жали и не воли да буде везан. Али, радије га слушам како цвили, него да га излажем опасности", пише трећа.

На крају, ту је био и један користан предлог о томе шта би тата после свега требало да учини: "Мора рећи вашој ћерки да је погрешио и да је противзаконито не везати сигурносни појас. Тата је направио велику грешку. Толико је деце и људи озлеђено и умрло да су то уврстили у закон."