Извор:Фото: Профимедиа

ЗНАМО ЈЕ КАО ФАТАЛНУ ЕЛВИРУ Како Мишел Фајфер изгледа данас?

Извор: Нпортал

10.12.2021.

13:56

МИШЕЛ Фајфер је једна од омиљенијих глумица Холивуда, позната је по бројним улогама, а посебно по култној улози Елвире у чувеном филму "Лице са ожиљком".

 Недавно је присуствовала гала догађају "The Holliwood Reporter 2021. Power 100 Women in Entertainment", који је одржан у хотелу Фермонт Сити у Лос Анђелесу и одушевила је све присутне својим изгледом.

"Снага са којом се суочила са МС-ом је ништа друго него херојска, она је врста хероја који је тренутно веома потребан, и то не само за МС заједницу. Она је потпуно транспарентна са изазовима и сломљеним срцем ове болести и о својој борби и успесима говори као песник. Она доноси дубину саосећања којом смо сви инспирисани и представља преко потребан пример како се друштвени медији могу и треба користити — као алат за повезивање, инспирацију и исцељење", рекла је Мишел о својој пријатељици.

Филмска икона има дугу историју импресивних улога у распону од "Лица са ожиљком" и Жене мачке у филму " Повратак Бетмена", а такође је глумила у филмовима "Удата за мафију" и "Бриљантин 2".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Мишел Фајфер #ВИП #познати #глумица #Холивуд