Извор:Фото: Википедија

МОЛИТВА ЗА НОВАЦ За финансијско благостање и стамбено решење

Извор: Нпортал

09.07.2024.

22:37

МОЖДА СЕ неки верници неће сложити да је новац битан и да за њега треба да се молимо.

Вероватно не постоји особа која стално не размишља о својој финансијској ситуацији. Већина нас сваки дан проводи трудећи се како бисмо на адекватан начин обезбедили себе и своје најмилије. Међутим, нестабилна економска ситуација у свету доводи до тога да чак и највреднија и успешна особа може да остане без средстава за живот.

BloombergAdria.com

 

Верници кажу да вам молитва за финансијско благостање може помоћи да се извучете из тешке ситуације. Управо њој људи прибјегавају када се нађу у тешкој ситуацији.

Свештеници саветују да пре молитве за финансијско благостање добро размислите зашто вам је потребан новац. Не треба да постављате захтев вишим силама ако су вам финансије саме по себи циљ. Новац не може да се воли сам по себи, јер такав став доводи до буђења личног интереса, а то се већ сматра грехом.

Пре него што изговорите молитву, не заборавите да захвалите Богу за оно што већ имате. Захвалност за мало је сигуран начин да добијете оно што тражите.

Молитву Светом Спиридону Тримитунском Чудотворцу - молитва код материјалних тешкоћа и за решење стамбеног проблема - преносимо у целости:

Преблажени светитељу Спиридоне! Измоли од милостивог Бога Човекољупца, да нас не осуди по безакоњима нашим, него да чини са нама по милости својој. Измоли нам, слугама Божијим (имена) од Христа и Бога нашега миран и спокојан живот, здравље душевно и телесно. Избави нас од сваке беде, душевне и телесне, од свих слабости и ђаволских клевета. Помени нас на престолу Сведржитеља и измоли од Господа да нам опрости све грехове наше, сигуран и миран живот да нам подари, и завршетак живота непостидан и миран, блаженства вечног у будућем веку да нас удостоји, да непрестано славимо и благодаримо Оцу и Сину и Светоме Духу, сада и увек и у векове векова. Амин.

Верује се да је у питању јака молитва која помаже у решавању проблема. Како се тврди, молитву би требало читати сваки дан док се проблем не реши.

Блиц Жена