Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/TLC, Инстаграм принтскрин/annalucydecinque

БЛИЗНАКИЊЕ ДЕЛЕ ДЕЧКА: Циљ им је да истовремено буду трудне

Извор: Нпортал

19.07.2024.

21:58

АКО нису заједно у сваком тренутку - нису ни срећне.

Ана и Луси су једнојајчане близнакиње, а живе као да су сијамске. Две црнке познате су и као "најидентичније близнакиње" на свету.

Ове близнакиње из Перта у Аустралији већ дуго импресионирају људе својим нераздвојним животима, од заједничког одласка у тоалет, преко храњења, а најлуђе - до дељења партнера.

Осим што деле исти кревет са својим партнером Беном, Ана и Луси су урадиле пластичне операције како би одржале што сличнији изглед. Њихова веза је толико јака да је једном приликом, кад је Ана имала заказан термин код зубара за вађење болног зуба, Луси одлучила да прође кроз исти поступак иако су њени зуби били потпуно здрави.

- Нећемо бити срећне ако нисмо идентичне или не радимо ствари истовремено - обајснила је Луси, како пише "Sun".

Када је реч о љубави и романтици, близнакиње имају једног дечка Бена. И кад су са њим - обе су са њим, у сваком тренутку.

- Дељење дечка за нас значи да ћемо бити заједно све време - рекле су Ана и Луси у емисији Extreme Sisters емитованој на TLC-u.

Близнакиње, које су свог сада веренике упознале пре више од десет година, испричале су да су покушале да се виђају с различитим момцима, али то једноставно није функционисало. Кажу и да међу њима нема љубоморе - чак ни када Бен пољуби другу сестру одмах након што се мазио с једном од њих.

Овај невероватан дуо, који се заједно и тушира, открива да да су се суочиле с најизазовнијим задатком досад - покушајем да затрудне истовремено.

- Желимо да све заједно доживимо. Не можемо живети једна без друге. На крају дана, то је начин на који одлучујемо да живимо свој живот и тако смо срећне. Бићемо ту једна за другу. Све док је дете срећно и здраво, то је једино што је важно - закључиле су.

(Она.рс)

#близнакиње Ана и Луси #једнојајчане близнакиње #Близнакиње #Аустралија вести #планета #планета вести #занимљивости