Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/luanalonsom

НЕПРИКЛАДНА АТМОСФЕРА Пливачица избачена из Олимпијског села

Извор: Нпортал

05.08.2024.

18:47

ПАРАГВАЈСКА пливачица Луана Алонсо за многе је најлепша учесница Олимпијских игара у Паризу.

Она на самом такмичењу није имала много успеха након што је у дисциплини 100 метара лептир стилом елиминисана у првој рунди.

Ипак, и поред неуспеха она је још неко време остала у Паризу док Олимпијски комитет Парагваја (ЦОП) није од ње затражио да напусти Олимпијско село и то због отга што је створила "неприкладно окружење" за сопствену делегацију након одласка у разгледање Париза.

Шефица мисије ЦОП Лариса Шерер издала је саопштење у којем објашњава зашто једна од најатрактивнијих спортисткиња на ОИ мора да напусти француску престоницу.

- Њено присуство ствара неприкладну атмосферу у тиму Парагваја. Захваљујемо јој се што је поступила према упутствима, јер својом вољом није преноћила у Олимпијском селу - стоји у саопштењу, преноси UNILAD.

Иначе, Луана се након елиминације са ОИ пензионисала.

- Хвала вам што сте ми дозволили да сањам, научили сте ме да се борим, да покушавам, истрајност, жртву, дисциплину и многе друге ствари. Дала сам ти део свог живота и то не бих мењала ни за шта на свету јер сам проживела најбоља искуства у животу, дала си ми хиљаде радости, пријатеља из других земаља које ћу увек носити у срцу.

Више о Луани можете прочитати ОВДЕ.

#Луана Алонсо #пливачица Луана Алонсо #пливачица избачена из олимпијског села #Олимпијске игре Париз 2024 вести #Олимпијске игре у Паризу 2024 #Олимпијске игре Париз 2024 #Олимпијске игре 2024. #Олимпијске игре Париз #Олимпијске игре у Паризу #Олимпијске игре #пливање #Парагвај вести