Извор:Фото: Н. Параушић, Профимедиа, Инстаграм принтскрин/saragrbic4you

ЧУДО ОД ЖЕНЕ: Која позната КАРАТИСКИЊА је Грбићева супруга?

Извор: Нпортал

07.08.2024.

21:52

КАДА су се упознали било је довољно неколико минута да схвати да ће она бити његова муза заувек.

Чувени одбојкаш Вања Грбић годинама је у браку са својом супругом Саром. Њих двоје су се заљубили једно у друго пре 21 године и од тада се не раздвајају.

Вања и Сара имају прелеп брак и своју љубав негују сваког дана. Вања о својој супрузи говори с пуно љубави и поштовања, а неизмерно јој је захвалан за све што му је приуштила.

Њих двоје имају четворо деце, три ћерке и сина, а славни спортиста не крије да је одувек сањао о породици какву је створио са лепом каратисткињом. Сара је десет година млађа од њега, упознали су се када је он имао 31, а она 21 годину, а љубав је одмах планула.

- Шта је жена која заслужује олимпијску златну медаљу? Како бисте назвали некога ко у 21. години загрли један нови живот, спреман је да своје жеље и идеје склони са стране зато што жели да својој породици пружи све? Тачка. То је за мене као човека врх. Друго су само приче. Супруга ме је преварила у цвету младости. Ја сам имао само 31 годину, а она искусна са 21. Кад сам проговорио с њом два минута, знао сам да ћу да се оженим њом - испричао је Вања Грбић у емисији "Сценирање" на "Курир" телевизији.

Вања је један од ретких мушараца који се одважио да уз своју супругу буде током свих порођаја. Како је испричао, њему то није било ништа мучно и тешко, уживао је и био јој је највећа подршка. 

- Има људи који томе не могу да присуствују и разумем то. Ја сам присуствовао свим порођајима моје жене. Богу хвала, сви су прошли на исти начин. Ја то доживљавам тако да сам са својом супругом у тренутку када се дешава нешто најлепше што треба да се деси и тај тренутак нас зближи још више. И њој је значило. Породица је сав мој свет. Ово је моје богатство. Жене одлучују колико ће деце имати. Све што сам постигао је нула у односу на породицу. То је тако. Шта остане иза човека - његова дела и деца. Оно чиме их научите и коју поруку носе. То је то. Бескрајно су драга и добра деца. Морам да будем правичан као отац. Они ипак одрастају у Београду и супруга и ја водимо рачуна да их упутимо. Они су супер, добри су у школи, активни су у кампу који водим - рекао је Грбић.

Такође, чувени одбојкаш говорио је и односу са братом, али и о томе да је као млад момак био веома стидљив.

- Нисам прилазио девојкама, јер сам мислио да ће да ме одбију - открио је он.

Ипак, када је њу срео, није му требало дуго да схвати да је она жена његовог живота. Како каже, током разговора од 2 минута знао је да је она она права.

(Глоссy)