Извор:ФОТО: Профимедиа

Зашто се Балканци не уклапају у америчко друштво?

Извор: Нпортал

09.08.2024.

17:55

МОМЦИ СУ на крају били пријављени и депортовани!

BloombergAdria.com

 

Јустуса прати готово 700.000 људи на ТикТоку, где редовно објављује забавне видео снимке са својих путовања. У овом виралном снимку је испричао, како каже, истиниту причу о Балканцима у Америци.

Ево зашто се Балканци не уклапају у америчко друштво - започиње он.

- Пријатељ ми је управо испричао најлуђу истиниту причу коју сам икад чуо... Пре неколико лета радио је у агенцији и послао три мушкарца из Хрватске у Бостон у склопу програма 'Wорк анд травел'“, наставља Рид.

- 'Све је било у реду док није дошао празник и момци су хтели да прославе тако што ће испећи прасе на ражњу. Звали су свуда и нису могли да пронађу место где могу да купе прасе. Онда су отишли у дућан који продаје и удомљује животиње, па су удомили вијетнамску свињу.

Након месец дана, звали су их из тог истог дућана за животиње како би проверили како је малена свиња.

- Свињама зна бити тешко у градским срединама па су хтели да провере, каже он у видеу који је до сада прегледан готово 450.000 пута, пише Вецерњи.хр.

- И назову и питају како је свиња... А моји балкански момци одговарају да је била јако фина, одлична! Из дућана кажу: била? Како то мислите... Момци су на то рекли да је била укусна, испекли су је и појели. Запослени из дућана били су толико шокирани да су их пријавили полицији и депортовали! Ако вам то звучи лудо, само питајте Американца...