Извор:Фото: АТА имагес

ЗНАЈУ СЕ ОД ДЕТИЊСТВА: Слоба срећан због успеха спортисте

Извор: Нпортал

14.08.2024.

11:29

ЦЕЛА Србија је славила долазак наших спортиста који су нанизали медаље, а поводом победа огласили су се и бројне славне личности.

Српски кошаркаши су освојили бронзу на Олимпијским играма, а тим поводом је певач Слоба Радановић честитао Дејану Давидовцу и истакао да га зна још од детињства. Често га је сретао кад је ишао на тренинге. 

- Колико ми је драго због овог момка. Од малих ногу, скоро сваког дана сретао сам га на путу до школе или тренинга.Увек је на леђима имао ранац и иштао је или на тренинг или у школу. Ми свако на свој тренинг фудбала, а он на кошарку. И увек се видело колико је волео и колико воли то што ради, колико воли баскет, кошарку, лопту... Ако је неко заслужио ово, он је - написао је Слоба.

BloombergAdria.com

 

Нашим спортистима је приређено изненађење, торта декорисана у духу Олимпијских игара. 

Први спрат је за кошаркаше и њихову бронзу, док је други за нашу сребрну таеквондисткињу Александра Перишић, и прво златно место за Новака Ђоковића, Дамира Микеца, Зорану Аруновић и наше ватерполисте.

На последњем спрату је српска тробојка, а на самом врху су фотографије наших спортиста, у средини Ноле, а поред слика Ајфеловог торња.