Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

НА ЛИСТИ НАЈЛЕПШИХ: Боба поделила успомену са глумицом

Извор: Нпортал

09.09.2024.

09:12

ГЛУМИЦА Слобода Мићаловић поделила је успомену са једном од најпознатији и најпожељнијих жена света.

Фотографија коју је глумца поделила многи су коментарисали са одушевљењем. Поготово јер су на њој две најлепше жене света- наша Слобода Мићаловић и италијанска глумица Моника Белучи. 

Амерички портал "Беаутифул Wомен Педиа" прогласио је пре неколико година српску глумицу Слободу Мићаловић, рођену Лесковчанку, за природно најлепшу глумицу на свету 

Поменути портал је на сами врх ставио нашу Слободу Мићаловић која је годинама сматра једном од најлепших глумица, а сада је то и потврђено захваљујући порталу који прави листу најлепших жена.

На листи најлепших песама на порталу, Српкиње су већ заузеле своје позиције, али Слобода је сада на врху листе глуме.

Неке од наших познатих личности које су се нашле на њиховом списку су Наташа Беквалац, Биљана Типсаревић, Ана Кокић, Софија Милошевић и многе друге. За жене из Србије Американци увек наводе да су "добиле генетски џек-пот", као и да мушкарац у нашој земљи "може лако да се заљуби неколико пута дневно". Даље се наводи да "реч досадно не постоји у њиховом речнику, оне су мистериозне, имају пуне усне и врло су згодне без обзира на године".

Већ деценијама уназад италијанска и светски позната глумица Моника Белучи, поносно, али без оптерећења, носи статус најлепше жене света. Откад се појавила у неким, сада већ култним филмовима, све је остављала без даха својом лепотом, сензуалношћу, али и елоквентношћу. Моника ће крајем месеца (30. септембра) напунити 60 година, међутим, то није утицало да се њена титула најлепше жене промени. Напротив, то је показало да су године само број, те да је нега, али и природно старење кључ лепоте.

Две диве драмске сцене су се упознале током снимања филма "На млечном путу" и тада је почело њихово пријатељство. За све је "крив" Емир Кустурица који их је ангажовао за ово остварење. Слобода је неколико пута нагласила да ју је Моника изненадила пријатношћу, али и приступачношћи. 

О томе колико су блиске говори чињеница да прате једна другу на друштвеним мрежама, да се често прате и да остављају коментаре у виду срца једна другој. 

Глумица Слобода Мићаловић је 2016. године присуствовала фестивалу у Венецији, где је промовисала поменути филм. Слобода је својом грациозношћу, лепотом и смиреношћу оставила све поклонике доброг филма без текста, али на Монику је оставила посебан утицај. 

(Република) 

#Слобода Мићаловић #ВИП #Слобода Мићаловић и Моника Белучи #глумица Моника Белучи #Слобода Мићаловић и Моника Белучи фотографија