Извор:Фото: АТА имагес/А.Анхел

"ВРИШТАЛА САМ НАГЛАС" Муж умро, она са бебом остала на улици

Извор: Нпортал

24.09.2024.

16:40

"Цео тај дан, до касно у ноћ, ишла сам кроз село и на сав глас вриштала и плакала!"

Фолк певачица Стоја Новаковић као малолетна је родила сина, а са 19 година доживела је породичну трагедију.

Она је у једној својој потресној исповести открила да се удала са 16 година, те је сина родила у 17 година.

- Удала сам се врло млада, са 16 година, за човека ког сам неизмерно волела, као и он мене. Сина сам родила са 17, и убрзо почела да наступам са једним бендом, уз супругову сагласност. Идила је трајала до моје 19. године, када се догодила та несрећа, а онда је све кренуло наопако, испричала је Стоја, па открила кроз какве болне тренутке је пролазила.

BloombergAdria.com

- Цео тај дан, до касно у ноћ, ишла сам кроз село и на сав глас вриштала и плакала! Мислила сам да нећу преживети. Наредних неколико месеци син и ја смо били код моје другарице, с њом сам делила последњу шољу кафе и последње парче хлеба. Наравно, морала сам да наставим да певам по кафанама да би моје дете имало шта да једе, додала је она у својој исповести за "Ало" својевремено.

BloombergAdria.com

"Супругова породица ме је избацила на улицу"

Она је тада испричала да са својом породицом јер нису били срећни што се прерано удала, али је није волела ни супругова породица.

- Породица мог супруга ме никада није волела, од самог почетка сам им сметала. Истог дана када је мој муж сахрањен, његова породица је мене и моје дете од три године избацила на улицу! Нисам стигла ни ствари да понесем, изашла сам без ичега, испричала је Стоја једном приликом.